Mofturi si capricii

Peste tot unde privim , fie mediul offline sau cel online, vedem cum unii ne promit marea, iar altii promit sa puna si sarea pe fundul ei. Asa cum probabil ati vazut pana acum, un lucru stim cu totii ca este importat, sa votam! Indiferent ce culoare, ce religie, ce rasa, ce emblema, doar sa votam! Cu cat suntem noi mai multi, cu atat sunt ei mai putin puternici in cazul unor eventuale fraudari.

In timp ce faceam zapping, la un post de televiune era invitat actualul prim-ministru alaturi de doamna lui si sustinatorii acestuia, evident nume sonore din economie, educatie, medicina, lumea teatrului . Recunosc ca am ramas putin mai mult decat surprinsa cand am vazut ca Radu Beligan si altii sunt printre sustinatori.

Insa ceea ce mi se parea de-a dreptul urat, alt cuvant mai potrivit nu am gasit, este sa imparti iconite asa zise sfintite cu un sfant, iar pe spate avand sigla partidului. Zau asa, stim cu totii ca suntem un popor credincios pe scara larga, ca ne manifestam la moaste ca la deschiderea unui magazin in care alergam dupa tigai si ca aruncam privirea peste gard, doar doar o muri capra vecinului. Personal, consider ca prin aceasta metoda se atinge perfect partea emotionala a populatiei credule si oarecum neinformata, sau care nu are atat de multe posibilitati de a se informa. Target-ul nu este populatia ce are opinii pertinente si argumentative, ci acei oameni care nu pot sa realizeze anumite lucruri din trecut, care stiu doar ca Basescu le-a taiat pensiile si ca Iohannis nu este ortodox si are intentii rele. Iar de femei probabil nici nu poate fi vorba in functia de presedinte , ne-a fost greu pana si sa le acceptam in politica.

Indiferent pe ce veti pune stampila, sa fiti convinsi ca omul acela isi iubeste tara si lupta drept pentru acest popor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s