Ziua de marti.

Azi mi-am luat o vacanta temporara de la viata . Am facut lucruri pe care nu le facusem de foarte mult timp si-am vizitat locuri incarcate de amintiri.  Realizarea cea mai mare pe ziua de azi este aceea de a desface porumbul! M-am simtit ca un om adevarat! hehe:)

Petrecand toata ziua la  tara, si cu alte munci, vazand oamenii si viata lor indeaproape, mi-am reamintit de ceea ce spunea Nicolae Steinhardt ca omul universal este cel de la tara; pentru ca stie sa se descurce in orice situatie si sa faca fata vremii, indiferent de conditiile de afara, cele meteorologice, bineinteles.

Si da, acolo totul are un rost, te uiti doar in jur si iti dai seama ca aglomeratia de oras, luminile prost aranjate si dupa culoare si dupa marime, oamenii grabiti  care fug spre lume pentru ca mai apoi sa se intoarca din ea, orele suplimentare la un job pe care-l urasti si tabelele in Excel, mailurile unde conteaza doar cine e in cc, sau fyi, nu te vor avansa pe scara interioara si nu-ti vor aduce, proababil, ceea ce asteptai de la viata.

Si m-am mai uitat la dezbaterea dintre cei doi candidati la presedintie. Dar asta e cel mai putin important, dezamagita foarte de fiecare in parte. Nu, nu asta e modelul de om, si de politician pe care sa mi-l doresc ca presedinte.

sursa: Pinterest

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s