Ziua de azi

Si am trecut cu bine si peste ziua Romaniei, ne-a invitat la serbare dar din cauza vremurilor nu prea s-a incumetat lumea sa paraseasca paturile si plapumele. Si nici eu. Am dormit ieri aproape toata ziua, chiar daca la un moment dat nu mi-a mai fost somn, dar ma adormea orice vedeam la tv.

Probabil ca cea mai importanta stire este ca a inceput sa ninga(uau, e decembrie si poate unii au crezut ca vine vara) ! Facebook-ul trist ca de obicei, foarte multi iubitori de patrie si popor, care si-ar da si viata pentru Romania, plin de poze in rosu,galben si albastru, mesaje de la diaspora cu sa ne iubim tara si sa avem grija de ea, ca ei nu prea mai pot, dar spera sa putem noi, cam ca la vot.

Azi toata ziua pe fuga dintr-o parte in alta, dintr-un bus in altul; nu mi-am luat bilet pentru ultimul bus si nu am prins control, iuhuu! 🙂 Si foarte important, ca am avut timp spre seara si sa gatesc, cu dragoste bineinteles!

Sperand la vremuri foarte bune si pline de bunavoie si de ganduri pozitive(sa nu uitati ca puterea unui gand e enorma, fiind energie) sa ne hodinim nitel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s