Putini ca ei

Citeam azi un interviu al Doinei Gradea in care vorbea frumos si  cu caldura despre Adrian Sarbu. Spunea despre el “mintea lui era cu mult peste a noastra insumata si vedea mult inainte”.

“Peste ani, cand ne-am dat seama ca lucrurile astea chiar s-au intamplat am invatat cu totii sa intelegem ce inseamna sa ai geniu, sa fii vizionar, sa fii peste medie. El m-a invatat tot ceea ce stiu astazi; sa imi depasesc limitele, sa fac lucruri pe care sa le las in urma mea si sa ii invat si pe altii ceea ce stiu eu”.

Un vizionar, am spune noi, la fel ca Steve Jobs si multi altii. Acei oameni care simt lucrurile inainte se se intample, care le pot si le stiu anticipa cu o precizie extraordinara.

La finele anului trecut, cand a fost premiat pentru intreaga cariera, Adrian Sarbu a raspuns “premiul acesta este pentru ceea ce voi face in urmatorii ani”.

Tragand linie la final de zi, si facand comparatie cu oamenii din corporatiile noastre, inclusiv  cu cei din conducere, probabil ca raspunsul e unul lesne de inteles: de ce mai departe de un e-mail in care sa apara persoane in cc si un fisier excel nu se poate vedea. Sau observa.

Mai jos trailer-ul filmului Steve Jobs, ce urmeaza sa apara. Un alt vizionar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s