What was his name? Creed.

Tocmai am terminat de vizionat Creed. Mi-a placut enorm de mult si m-a emotionat si mai mult, pentru ca e vorba despre lupta cu viata, dar mai ales despre bataliile interioare si luptele pe care le duci zilnic cu tine, si, de care, de cele mai multe ori, nu stie nimeni.

Arata foarte clar pasii mici , traseul si lungul drum al suferintei, al ambitiei, al rabdarii, dar mai ales al perseverentei si al determinarii.

Mi-a placut mult faza cand il duce pe Adonis la sala de box si acesta afla  ca nu va lucra cu Rocky, pentru ca nu mai poate sa aiba acele miscari cu mainile, si  amabil ca de obicei, Rocky ii spune ca “eu sunt aici, voi lucra cu capul tau si e acelasi lucru”. L-a invatat sa se autodisciplineze, sa priveasca in interiorul lui mai mult decat in fata celui din ring, dar mai ales, l-a invatat sa creada in el si in propria-i forta.

Nu putem fi toti Balboa sau Creed,  dar cu siguranta  putem invata sa fim demni, curajosi si sa nu renuntam si sa avem convingerea ca in noi se afla tot ceea ce avem nevoie. Si cu putina credinta vom reusi!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s